در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده در یک شرکت تابع بانک اقتصاد نوین مشغول به مدت ۷ سال کارشناس بودم و طی تغییر مدیر عامل تعدادی از پرسنل را عذرشان را خواستن. و گفته شده تا آخر قرار داد که ۲۸ اسفندماه ۹۵ می باشد تمام حقوق و سنوات را پرداخت میکنیم.

الان سوال بنده این است که بهتر الان جهت گرفتن بیمه بیکاری تسویه کامل انجام دهیم یا همان ۲۸ اسفند ماه.؟

 (با توجه به اینکه پرداخت بیمه بیکاری میانگین حقوق سه ماه قبل از بیکار شدن می باشد، و ما در این سه ماه کمترین حقوق را خواهیم گرفت)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه دارای قرارداد می باشید کارفرمای شما می بایستی پس از اتمام قرارداد نامه عدم نیاز صادر و به شما ارائه دهند و پس از تسویه حساب می توانید با قرارداد و نامه عدم نیاز به اداره کار محل مربوطه مراجعه نموده و نسبت به دریافت مقرری بیمه بیکاری اقدام نمائید.

شما نوشته بودید که کمترین حقوق را در سه ماه آخر دریافت خواهید کرد.... کارفرمای  شما می بایست به استناد قراردادی که داشته اید نسبت به پرداخت حقوق و مزایای شما اقدام نماید و نمی تواند کمتر از آن پرداخت نماید و در صورتیکه کمتر پرداخت نموده باشد می توانید طی دادخواستی مبنی بر الزام کارفرما به پرداخت مابه التفاوت دستمزد اقدام نمائید.