در بیمه بیکاری توسط

با سلام
آیا استفاده از بیمه بیکاری در کاهش حقوق بارنشستگی تاثیری دارد و مضرات استفاده ار بیمه بیکاری برای آینده بارنشیگیه کارگر چیست؟
تشکر

3 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
بیمه بیکاری تاثیر در میزان محاسبه مزد بازنشستگی ندارد و در زمان دارا بودن شرایط به میزان پرداختی قبل و بعد بیمه بیکاری توجه و ملاک بازنشستگی قرار خواهد داشت
اما صرفا مدت اخذبیمه بیکاری در میزان سابقه مفید تاثبر گذارخواهد بود