در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام. خسته نباشید.
احتراما اینجانب حدود 24 سال و 8 ماه سابقه پرداخت بیمه دارم. از این میزان، تقریبا 6 سال آخر بیمه اختیاری بوده ام.
در حال حاضر 60 سال را تمام کرده ام.
آیا پرداخت حق بیمه تا سی سال تمام رارو ادامه دهم و سپس تقاضای بازنشستگی کنم یا خیر، ادامه پرداخت حق بیمه ضرورتی ندارد؟
در واقع تفاوتی از نظر دریافتی خواهم داشت؟ با توجه به اینکه با بیمه اختیاری بازنشسته خواهم شد چه الان چه با سی سال.
ممنونم از بزرگواری شما.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام بسته به حقوق مبنای پرداخت حق بیمه شما دارد

1- اگر حداقل حقوق را واریز می کنید بازنشستگی با 20 سال سابقه یا 30 سال سابقه در حقوق بازنشستگی تاثیری ندارد (ماده 111 قانون تامین اجتماعی)‌

2- اگر از حداقل حقوق بیشتر پرداخت می کنید هر چه سابقه بیمه شما بیشتر باشد حقوق بازنشستگی شما نیز بیشتر می شود.

محاسبه آنلاین حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی