در بیمه حوادث توسط (3,660 امتیاز)
بیمه حوادث دانش‌‌آموزان چه پوشش هایی دارد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در طول سال تحت پوشش بیمه حوادث و مازاد درمان قرار می‌گیرند.
برهمین اساس تمام اردوهای درون یا برون مدرسه‌ای و اردوهای راهیان نور تحت پوشش بیمه حوادث دانش آموزی قرار دارند و دانش‌آموزان درصورت بروز هرگونه حادثه‌ای می‌توانند از مزایای آن بهره مند شوند.

دانش‌آموزانی که تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی هستند به صورت رایگان بیمه می‌شوند و تعداد آنها به حدود ۱,۵ میلیون نفرمی‌رسد و سایر دانش‌آموزان مبلغ ۷۵۰۰ تومان بابت حق بیمه برای مدت یکسال پرداخت می‌کنند.

پوشش های بیمه حوادث دانش آموزی

هزینه درمان سرپایی و بیمارستانی ناشی از هر حادثه تا سقف یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان.

جبران غرامت نقص عضو دائم و جزیی ناشی از حادثه تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان.

جبران هزینه کاشت حلزون برای ۵۰ نفر در کل کشور تا سقف ۱۰ میلیون تومان.

هزینه درمان اعمال جراحی ناشی از بیماری‌ها تا سقف ۶۰۰ هزار تومان.

هزینه خرید و پیوند کلیه تا سقف ۲ میلیون تومان.

جبران غرامت فوت ناشی از حادثه تا سقف ۷ میلیون تومان.