در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام نماینده عمرو آتیه آیین نامه54 پاسارگادهستم.

برای گرفتن کد،دفتری که باهاش کارمیکنم، مبلغ 15 میلیون سفته و سرپرستی بیمه مبلغ 50 تا صد میلیون تومان چک یا سفته میخواد.

 1-آیا این روال طبیعیه کاره.

2- اینکارهمه شرکتهای بیمه رو شامل میشه

3-علت درخواست این ضمانتها چیست؟

4-نگرانم و مردد
ازاینکه پاسخگو هستیدسپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

ضمانتی که مرکز بیمه پاسارگاد در حال حاضر از نمایندگان جدید بیمه های عمر میخواد ۵۰ میلیون تومان چک و یا سفته در وجه شرکت بیمه پاسارگاد هست.

علت هم جلوگیری از کسانی است که در پوشش نمایندگان بیمه عمر ممکن است بفکر سودجویی و یا کلاهبرداری بیفتند.

چون از این قبیل اتفاقها رخ داده و در قبال این پدیده شرکت بیمه باید پاسخگو باشد،این ضمانت را از نمایندگان میگیرند.

در صورتیکه میخواهید نماینده فروش شوید و در صورت تمایل می توانید با ما که با مدیر ارشد فروش بیمه عمر کار میکنیم،و نیز شعبه هستیم،بصورت حرفه ای آموزش دیده و مشغول بکار شوید.