در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام ، خسته نباشید.
 لطف کنید به بنده  آخرین قیمت بیمه ی یکساله واسه موتور سیکلت آپاچی مدل ۱۳۹۳ که دو سال هم تخفیف بیمه داره! اعلام کنید؟؟؟! اگه هم شرکت بیمه ای خاصی مدنظرتونه که شرایط بهتری واسه بیمه گزاراشون گذاشته رو معرفی کنید!؟ لطفاً سریعتر جوابمو به ایمیل کنید،سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

برای مشاوره رایگان خرید بیمه ، می تونید اطلاعات تماس خود را در بخش دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه نامه وارد نمایید تا نماینده بیمه منتخب با شما تماس بگیرند.

 خرید بیمه  در www.bidbarg.com