در مفاصا حساب بیمه توسط (110 امتیاز)
من یک مغازه اغذیه فروشی دارم که اجاره داده ام ولی طی این 5سال از مستاجرین مفاساحساب بیمه نخواستم

حالا به چه صورت به شعبه بیمه مراجعه کنم که حداقل زیان را ببینم

چون طی خواندن مطالب اعلام شده فهمیدم بیمه گر در نهایت با صاحب ملک کار دارد نه با کارفرما !
آیا اگر مشخصات مستاجرین و اجاره نامه را تسلیم کنم هم باز من باید پاسخ ضرر زیان بیمه را بدهم ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

بله متاسفانه مسئولیت نهایی از نظر بیمه با صاحب ملک می باشد. و این بدهی ها در نهایت در صورتی که نتونید از مستاجرین بگیرید برعهده شماست.

اگر مدارکو هم ارائه بدید بیمه در خصوص وصول بدهی ها کمکتون نمیکنه ولی میتونه فیشو بنام مستاجرین شما صادر کنه و شاید بتونید باهاشون مذاکره کنید و ازشون بگیرید