در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (3,600 امتیاز)

چند جا خوندم که از شرکت بیمه مهمتر نماینده بیمه هست حالا از کجا بفهمیم یه نماینده خوبه و سواد کافی داره

2 پاسخ
توسط (800 امتیاز)

.

با سلام و عرض ادب

درسته، و درواقع خدماتی که اون نمایندگی به شما ارائه میده و نوع مشاوره بیمه‌ای و بسته‌های بیمه‌ای که براتون طراحی می‌کنه از اهمیت زیادی برخورداره.

لذا پیشنهادم بهتون اینه که نمایندگی‌های معتبر رو با توجه به سوابق کاری و پروژه‌های بیمه‌ای که دارن، شناسایی کنید.

برای این کار می‌تونید از شعبه مرکزی شرکت بیمه مورد نظر هم کمک بگیرید تا نمایندگی‌های خوب و معتبرشون رو بهتون معرفی کنند.

شاد باشید

:)