در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
باسلام.بنده سال۹۳بیمه شدم فقط۲ماه قادربه پرداخت حق بیمه شدم وتاکنون نتوانسته پرداخت کنم

 آیاتاکنون لغوقراردادشدم ویاباپرداخت معوقه ها مجددبیمه ام فعال میشه؟

ولازم به ذکره که بنده کارت مهارت رودرتهران دریافت کردم وطی مراحل اداری درمشهدبیمه شدم ولی درحال حاضرساکن تهرانم لطفاراهنمایی کنید

نیازبه چه کارهایی است که اقدام کنم وآیانتیجه بخش است؟باتشکرفراوان
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در صورت وجود سهمیه در شعبه امکان عقد قرارداد مجدد و شروع واریز بیمه میسر می باشد