در سوابق بیمه توسط (180 امتیاز)
بنده 14سال دوماه درناجا سابقه بیمه دارم تابحال سنواتم   ازنیروهای مسلح به صندوق دیگر انتقال ندادم  قصددارم آن رابه صندوق تامین اجتماعی انتقال بدم

ازسال 86بازخریدشدم تابحال آیا به بیمه بنده درصدبهره تعلق میگیرد

   می بایستی اجبارا به تامین اجتماعی حق انتقال ومابه التفاوت بیمه مبلغ حدودا  45 میلیون تومان پرداخت کنم محاسبه راچطوری انجام می دهند بنده دارای سابقه 7سال پرداخت بیمه به  تامین  ااجتماعی  دارم  بااین حال سرگردانم پول هم ندارم بابت مابه التفاوت وانتقال کمکم کنید راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

مبلغ مابه التفاوت انتقال با استفاده از بخشنامه 15 فنی تامین اجتماعی محاسبه می شه که می تونین در سایت تامین اجتماعی دانلود کنید

که مبلغ

میزان مابه التفاوت =  مبلغ منتقله از صندوق نیروهای مسلح - تعداد روزهای منتقله  *  21%   *  دستمزد روزانه فعلی

که این مبلغ رو می تونین به صورت قسطی پرداخت کنید ، البته سعی کنید که قسطها رو دقیقا سروقت پرداخت کنید ، که عدم پرداخت واسه خودش یه دردسریه