در بیمه درمان تکمیلی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

می خواستم بپرسم آیا می تونیم بیمه درمان تکمیلی گروهی در قالب یکی از مزایای عضویت در باشگاه مشتریان سایت مون داشته باشیم؟

طبیعی هست که افراد عضو شرکت ما نیستن ولی می خواستیم از این طریق بیمه درمان تکمیلی براشون داشته باشیم.

ممنون از شما
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام ،وقت بخیر.

برای ارایه خدمات بیمه تکمیلی،شرکت های بیمه،لیست بیمه اجباری ازتون میخوان.

آیا شما لیست بیمه دارین؟

یا شما باید بصورت یک شرکت باشید که تعدادی عضو باشین و شرکت بیمه با شما قرارداد ببنده.

آیا همچنین شرایطی رو دارین؟