در سوابق بیمه توسط (180 امتیاز)
اینجانب باسابقه بیمه 14سال اندی درنیروهای مسلح ، درخواست انتقال آن به صندوق تامین اجتماعی رادارم

سازمان مذکور بابت حق بیمه ناشی ازقانون نقل و انتقال بیمه بازنشستگی مصوب 277/3/65 مجلس شورای اسلامی و تبصره های الحاقی وآئین نامه اصلاحی تبصره 3 ماده واحده قانون مذکورمصوب3/8/77 هیات وزیران مبالغ کلانی حدودا 45 میلیون تومان  رامطالبه نموده که پرداخت آن ازعهده بنده خارج است '

فلذاخواهشمنداست درخصوص معافیت و یا پرداخت آن از طرف دولت و قانون جایگزین وراه حلی برای آن راهنمایی بفرمایید باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

هیچ راه معافیتی ندارد . طبق قانون تامین اجتماعی باید بپردازید . ارتباطی هم به دولت ندارد .

با تشکر