در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)

با سلام،

1- بنده قبل از انقلاب به مدت 2 سال با مشخصات شناسنامه ای دیگر سابقه پرداخت بیمه ای دارم و بابت دریافت حقوق ماهیانه در لیست، اثرانگشت خود را زده ام، جهت اصلاح و انتقال به روی سوابق خود چه راه حلی وجود دارد؟

2- بنده تمامی سوابق کاری خود را در پروژه های سدسازی، نیروگاه، تونل، شفت، معادن و کارهای زیرزمینی انجام داده، در بعضی از کارگاه ها شغل بنده به صورت سرپرست یا کارشناس منظور شده است، برای دریافت سختی کار خود چه اقداماتی باید انجام دهم؟

1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
سابقه 2 سال اولیه بدلیل مغایرت در اطلاعات هویتی قابل پیگیری نیست .

درخصوص سختی کار و برای استفاده از مزایای مشاغل و سخت وزیان اور نیز می توانید با مراجعه به سایت مشاغل سخت و زیان اور و ثبت اطلاعات کامل خود اقدام نمائید .