در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

من مهندس عمران و نیروی تعدیلی با ۳ سال سابقه نظارت مقیم از شرکت مهندسین مشاور هستم . شرکت در یکماه قبل از تعدیل نیرو با سیاست مکارانه برگه ای مبنی بر تمدید قرارداد تنظیم و از تمام کارکنان به زور امضا گرفت و اعلام کرد در صورت عدم امضا فرم اخراج خواهیم شد ما هم به همین دلیل امضا کردیم ولی بعد از امضا تعدیل شدیم حالا اداره کار اعلام کرده

 ۱_ قرارداد شما تمام شده و شما از اتمام قراردادتان آگاهید

۲_ اداره تامین اجتماعی اعلام کرده بیمه ما به نام شرکت پیمانکاری ارسال شده و به شرکتهای پیمانکاری بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد

خواهشمندم کمکم کنید آیا میشود برای یک شرکت مشاور در امر برج سازی بیمه پیمانکاری فصلی در نظر گرفت مرا راهنمایی کنید تا بتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
متاسفانه کلیه مدارک و موارد بر علیه دریافت بیمه بیکاری شما می باشد

و امکان دریافت بیکاری برای شما متصور نمی باشد