در بیمه درمان تکمیلی توسط
آیا این امکان وجود دارد که بصورت فردی خود را بیمه تکمیلی کنیم؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام بر شما ،

بیمه درمان تکمیلی عمدتا بصورت گروهی می باشد ، و تنها شرکت SOS ( کمک رسان ایران ) بصورت خانوار این بیمه را انجام می دهد ، شایان ذکر است تمامی اشخاص خانواده بایستی بیمه شوند و از اشخاص بالای 18 سال چکاب گرفته می شود و درصورت داشتن مشکل و بیماری آن بیماری یا عضو اسثتناء محسوب می شود ، ضمنا زایمان در این بیمه نامه دوره انتظار 1 ساله دارد.

پیروز و سربلند باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - مشاور و نماینده بیمه پاسارگاد