در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام مادرم ۵۵ سال سن دارد و هم اکنون مستمری بیمه روستایی پدر مرحومم را دریافت میکند. ایشان ۱ سال سابقه پرداخت حق بیمه در تامین اجتماعی را دارد.
۱.حداقل سابقه برای دریافت مستمری چقدر است؟

۲.مبلغ مابه التفاوت حق بیمه ایشان تا رسیدن به حداقل سابقه برای دریافت مستمری چه مقدار است؟
۳.در صورت پرداخت مابه التفاوت مذکور ، مستمری پدرم قطع میشود؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما نمیتوانید سابقه روستایی پدرتان را که فوت کرده به تامین اجتماعی انتقال دهید انتقال سوابق از صندوقی به صندوق دیگر فقط در زمان حیات انجام میشود ولی در مورد مادرتان مجدد سوالتان را واضح تر بنویسید تا پاسخگو باشیم