در شرکت بیمه توسط
آیا شرکت بیمه میهن ورشکست شده است
توسط (100 امتیاز)
بيمه ميهن تا پايان سال ٩٦ ورشكست ميشود. به دليل: پرتفوي پايين ، خسارتهاي پرداختي بالا ناشي از عدم توانايي مديريت ريسك ، تعديل نيروهاي كار آمد، تغييرات مديريتي كه ١٨ ماه است با آن دست و پنجه نرم مي كند، عدم افزايش سرمايه توسط سهامداران
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

بیمه میهن در حال حاضر،در رتبه ۳ توانگری مالی شرکتهای بیمه،که از سوی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام میگردد می باشد.

در صورتی که شرکت بیمه میهن ریسک های بیمه ای خود را مدیریت نکند،و قراردادهایی که ریسکهای بالایی دارد را با هر نرخی بپذیرد،باحتمال زیاد دچار ورشکستگی در آینده ای نزدیک خواهد شد.