در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
اگر بیمه عمر را که چند روز پیش صادر شده و آزمایش هم نرفتیم بخواهیم لغو کنیم نماینده میتواند کارمزدی بابت کارهایی که انجام داده دریافت کند؟
آیا ما کل پول پرداختی را پس میگیریم؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،ووقت بخیر.

در صورتیکه بیمه عمری صادر شود،قانونا تا یک ماه اگر از صدور آن نگذشته باشد،بیمه گزار میتواند درخواست ابطال بیمه نامه را به شرکت بیمه بدهد.

شرکت بیمه ملزم به ابطال بیمه بوده و پس از کسر هزینه صدور بیمه نامه،مابقی حق بیمه را باید عودت دهد.

در اینصورت بابت بیمه نامه ای که ابطال میگردد،از طرف شرکت بیمه،به نماینده کارمزدی پرداخت نخواهد شد.