در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام تصادف 94 رخ داده حکم قاضی 95 داده شده بیمه بر اساس دیه 94 پرداخت میکند در صورتی که دیه طبق قانون بیمه شخص ثالث ماده 13 یوم الادا است اما بیمه مدعی است که سقف تعهدات بیمه نامه مقصر بر اساس سال 94 است و بقیه دیه را باید از صندوق تامین خسارتهای بدنی مطالبه کنید.
باید به کجا مراجعه کنیم و اینکه اجرای احکام ما را به صندوق معرفی میکند به چه صورت است ؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز ماده۱۳ شامل بیمه نامه هایی میشود که بعد از۲۹ خرداد امسال صادر شده باشن

و  در ارتیاط با پرونده شما بیمه موظف است فقط تا سقف تعهداد خود خسارات را بصورت یوم الادا پرداخت کند و ماب التفاوت رو شما میتونین از صندوق دریافت کنید