در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بسته شده
سوال بسته شد با توجه به : پاسخ کامل و جامع داده شده؛متشکرم
1 پاسخ
توسط

بهترین پاسخ
همان بیمه عمر هست؛اما بصورت ویژه ای طراحی شده تا بیمه گذاران با سن بالا تر هم بتوانند خود و خانواده اشان را از مزازیای بیمه عمر بهره مند کنند

هزینه آزمایشات اعم از غربالگری و عمومی به عهده بیمه گذار می باشد.

آزمایشات غربالگری عبارت است از :

1- آقایان:  كولونسكوپی، آندوسكوپی  و  PSA

2- بانوان: كولونسكوپی، آندوسكوپی، ماموگرافی و پاپ اسمیر.

 در صورتی که بیمه شده آزمایشات غربالگری را از قبل انجام داده باشد و بیشتر از ١ سال از انجام آن نگذشته باشد، در صورت ارائه به بیمه گر مبنای ارزیابی پزشكی برای بیمه شده قرار خواهد گرفت.

 در صورتی که بیمه شده آزمایشات غربالگری را ارائه نماید و مورد تایید پزشک معتمد بیمه گر قرار گیرد، آزمایشات عمومی برای بیمه شده، از طرف بیمه گر درخواست می گردد.

 بیمه گر در پذیرش و عدم پذیرش بیمه شده در طرح سالمندان مختار می باشد.

 در محاسبات طرح بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری سالمندان، به منظور تکریم سالمندان محترم هزینه بیمه گری صفر در نظر گرفته شده است.

 سایر موارد مشابه بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری عادی می باشد.

در صورت تمایل به یکی از نمایندگی های بیمه پارسیان مراجعه بفرمایید