در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (120 امتیاز)
سئوال اول:
 آیا کلیه متقاضیان بیمه اختیاری می‌توانند دستمزد مبنای حق بیمه را خود انتخاب کنند؟
پاسخ: تعیین دستمزد مبنای حق بیمه برای متقاضیانی که بیش از ده سال سابقه بیمه‌ای دارند بر اساس میانگین آخرین ۳۶۰ روز کارکرد بیمه آنان صورت می‌گیرد.

سوال:
بر اساس میانگین آخرین ۳۶۰ روز کارکرد بیمه آنان صورت می‌گیرد،یعنی چه؟

سوال دوم:
 بیمه‌شدگان اختیاری با اشتغال در کارگاه‌های مشمول قانون کار و تامین اجتماعی تحت پوشش بیمه اجباری قرار بگیرند یا مشمول صندوق‌های بیمه‌ای دیگر شوند موظف‌اند آن را کتبا به اطلاع سازمان برسانند تا برای قطع بیمه اختیاری آنان اقدام شود؛در غیر این صورت حق بیمه‌های دریافتی پس از کسر هزینه‌های اداری مربوط مسترد ‌می‌شود و سابقه ایجادشده حذف می‌گردد.

سوال:
در غیر این صورت حق بیمه‌های دریافتی پس از کسر هزینه‌های اداری مربوط مسترد ‌می‌شود و سابقه ایجادشده حذف می‌گردد،منظور کدوم سابقه است؟

سوال سوم:
آیا پس از ده سال سابقه و شصت سال سن در بیمه های اختیاری میشه بازنشسته شد؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
جواب 1:

منظور دستمزد آخرین 360 روز سابقه رو که به صورت لیست حق بیمه پرداخت کردن و جمع زده و تقسیم بر 360 می کنن تا میانگین دستمزد روزانه بدست بیاد

جواب 2:

منظور اگه همزمان هم از بیمه اختیاری و هم از سایر جاها و یا صندوقها واریزی حق بیمه داشته باشین که موجب تداخل سوابق بشه ، سوابق رو حذف می کنن ( که البته الان مشکلی نداره تداخل سوابق)

جواب 3:

بله با یک سوم حقوق می شه