در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (340 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید.
من مدت چهارسال باشرکت ساختمانی باسمت مدیراجرایی همکاری داشتم بیمه مرا رد نکرده قراردادم شفاهی بوده در رای اولیه اداره کار محکوم به ارایه لیست بیمه وعیدی وسنوات شده اند.
  مدارکم:
1-گواهی مدیراجرایی ارسال شرکت به بانک بادرجه سابقه کارومبلغ ناخالس خقوق است
2-دفاتر یاداشت های روزانه خودم براساس امور انجام شده درچهارسال.
مدت نوزده ماه به شرکت دیگر درشهر دیگر مشاور دادم که برایم بیمه کارگر ساده ارسال کرده است.
3-برخی کپی لیست تنخواه وفیش ها  شهرداری و فاکتورها است
سوال:
1-آیا حقوقم بر مبنای گواهی باید محاسبه شود؟
2-آیا ارسال لیست بیمه شرکت دوم مانعی برارسال لیست بیمه شرکتی که چهارسال کارکردم است؟

 3- بر اساس گواهی ارسالی به بانک حقوق و عیدی و سنوات میبایست محاسبه شود؟
  متشکرم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

اگر مدرکی دارید که میزان حق السعی ماهیانه شما مشخص شده است میتوانید به مراجع حل اختلاف اداره کار ارائه نمائید تا بر اساس آن رای صادر گردد و در خصوص پرداخت حق بیمه شما و داشتن مدارک کافی، به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه شما به سازمان تامین اجتماعی می باشد.