در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام
بنده 15 سال قبل سوابق بیمه ای خود را از تامین اجتماعی به آینده ساز منتقل کردم. اما تامین احتماعی از واریز وجه این 10 سال سابقه به آینده ساز امتناع کرد و بنده مجبور شدم برای ادامه بیمه خود این مبلغ را شخصا پرداخت کنم.
سوال: بنده چکونه می توانم حق خود را از تامین اجتماعی بگیرم؟ آیا امکان بازنشتگی دوگانه و اخذ حقوق بازنشستگی از تامین اجتماعی که هز ینه سوابق بیمه مرا پرداخت نکرده با همان 10 سال سابقه دارم؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

چنین چیزی امکان ندارد مگر اینکه شغل شما دولتی نباشد ، که در این صورت با داشتن 20 سال سابقه در صندوق جدید می توانید انتقال سوابق و مبلغ داشته باشد

بنده 15 سال قبل سوابق بیمه ای خود را از تامین اجتماعی به آینده ساز منتقل کردم. اما تامین احتماعی از واریز وجه این 10 سال سابقه به آینده ساز امتناع کرد   -----   چطور سابقه رو انتقال دادن و حق بیمه رو نه