در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
در صورتی که هنوز سر کار نرفته ام بیمه بیکاری اینجانب قطع شده است. چون بازرس آمده  ومن در منزل نبودم دلیل بر سرکاررفتن من میشود

.چگونه میتونم ثابت کنم که مشغول به کار نیستم تا مجدد بیمه بیکاری ام ادامه پیدا کند
1 پاسخ
توسط (2,240 امتیاز)
درود

طبق قانون و مقررات بیمه تامین اجتماعی بازرس درست عمل کرده

شما با در دست داشتن مدارک معتبر که در اون روز و اون ساعت کجا بودید به سازمان تامین اجتماعی رفته تا مراحلش طی شود