در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
سلام
من خانم ۵۶ ساله و دارای ۱۳ سال سابقه کار هستم. از سال گذشته دچار سیروز کبدی و تحت بیمه بیماران خاص قرار گرفتم. و به خاطر بیماری و  شرایطم می خواستم بازنشست بشم

. راهنمایی می خواستم که بهتر است از طریق کمسیون پزشکی اقدام کنم یا با قانون خانم بالای ۵۵ و حداقل ۱۰ سال سابقه کار ... ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بهتر میباشد برای مقری از کار افتادگی در مرحله اول اقدام نمایید این روش میزان پرداختی بهتر خواهد بود مشروط بر اینکه در کمیسیون پزشکی در صد لازم را برای از کار افتادگی کسب نمایید