در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
سلام.
 من 1 شهریور 92 به خدمت سربازی اعزام شدم. بعد از 21 ماه خدمت در 1 خرداد 94 خدمتم تمام شد. مشکل اینجاست که بیمه سربازی من در سیستم رایانه ای نیروهای مسلح، به جای 1 شهریور، از 8 مهر 92 تا آخر رد شده (یعنی حدود 1 ماه و 7 روز کمتر از مقدار واقعی). دفتر بیمه نیروهای مسلح میگوید کار ما نیست به یگان خدمتی مراجعه کنید. یگان خدمتی هم میگوید کار ما نیست و به ستاد استان مراجعه کنید. خلاصه کسی مسئولیت نمیپذیرد. البته روی کارت هوشمند پایان خدمت من تاریخ ها درست چاپ شده و دقیقا 1 شهریور 92 تا 1 خرداد 94 درج شده است.

1- به نظر شما کدام نهاد باید به کار من رسیدگی کند؟
2- زمانی که بخواهم برای اضافه کردن مدت سربازی به سابقه تامین اجتماعی اقدام کنم و 7 درصد سهم خودم را به تامین اجتماعی پرداخت کنم این مغایرت اطلاعات سیستم کامپیوتری بیمه نیروهای مسلح با بیمه تامین اجتماعی (همین 1 ماه و 7 روز بیمه رد نشده در سیستم نیروهای مسلح) ایجاد مشکل میکند؟

یا این که تامین اجتماعی فقط به تاریخ درج شده در کارت پایان خدمتم (که اطلاعات آن درست است) نگاه میکند و از سیستم نیروهای مسلح استعلام نمیخواهد؟

خیلی سردرگم هستم. لطفا راهنمایی فرمایید. تشکر.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
استعلام تامین اجتماعی و پاسخ یگان خدمتی مدت محاسبه خدمت شما خواهد بود و اشکالی در احتساب سوابق خدمتی برایتان ایجاد نخواهد گردید