در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)
بادرود.من براثر سانحه رانندگی پام دچار اسیب شده است و اسیب پای من به شرح زیر می باشد:
1.قوزک پای راست من (از هردوطرف) شکسته و دکتر عمل کرده و پلاتین و پیچ برام گذاشته.
2.ساق پا متورم شده و پشت ساق کبودی شدید دارد.
3.ساق پا چپم زخم شده است
4.انگشت اشاره دست راست نیز اندکی زخم شده
6.قفسه سینه و کتف احساس کوفتگی دارم.(درحالی روز اول توسط دکتر در بیمارستان معاینه کردند بدنم گرم بود متوجه دردها نشدم اما به دکتر پزشک قانونی که جهت معاینه امده بود اطلاع دادم)

تقریبا چقدر دیه به من تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام
تعین مقدار دیه بستگی اعلام نهایی نظریه پزشکی قانونی است که حسب جدول مخصوص اعلام میشود صرف اعلام نقاط آسیب دیده  مبلغ دیه قابل تشخیص نمیباشد