در سایر توسط (110 امتیاز)
سلام وقت بخیر،

من پسر مجرد با 23 سال سن که تا قبل از این زیر پوشش بیمه خدمات درمانی پدرم که کارمند دولته بودم و دیگه درسم تموم شده و از پوشش بیمه در آمدم و در حال حاضر هیچ بیمه ای ندارم

می خواستم بپرسم به چه صورت می تونم خودم رو بیمه کنم (کارت پایان خدمت ندارم) و برای خودم مشغول به کار هستم بهترین بیمه برای شرایط من با خدمات مناسب در حال حاضر در ایران چیست؟ لطفا کامل راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در حال حاضر شما میتوانید از طریق بیمه حرف و مشاغل آزاد بیمه شوید