در بیمه حوادث توسط
سلام

اگر دانش آموزان یک مدرسه غیر دولتی رو البته زیر 100 نفر ،یک روزبرای زنگ ورزش به خارج از مدرسه باشگاه میبرن بخواهیم بیمه کنیم به چه شکلی میشود؟

مسیول باشگاه میگه بیمه ورزش کند ولی دانش آموزان بیمه حوادث دانش آموزی رو دارن آیا بیمه حوادث کافیه؟ اگر نه بیمه سالن ورزشی رو به چه شکلی باید انجام داد لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط
سلام بیمه مسئولیت یک روزه بگیرید که معمولا به بیمه اردو معروف است البته ذکر بشه برای ورزش

معمولا قیمتش هم حداکثر برا هر نفر روزی دو هزار تومن هست