در بیمه آتش سوزی توسط
شرایط پوشش ترکیدگی لوله آب در بیمه آتش سوزی چگونه است
1 پاسخ
توسط
پوشش ترکیدگی لوله آب و خطوط شبکه آبرسانی در محل مورد بیمه یکی از خطرات تبعی است که در بیمه نامه آتش سوزی قابل ارائه می باشد.
به موجب این پوشش، بیمه گر با گرفتن حق بیمه اضافی متناسب با ریسك خسارات وارده به محل مورد بیمه اعم از ساختمان، تاسیسات و دیگر اقلام بیمه شده را که ناشی از وقوع حوادث تحت پوشش باشد حداکثر تا سقف سرمایه بیمه نامه جبران می نماید.
در این پوشش بیمه گر دامنه پوشش بیمه ای خود را به خسارات ناشی از ترکیدن و لبریز شدن، گرفتگی و سر ریز شدن منابع و مخازن و شبکه آبرسانی و همچنین نفوذ آب باران و برف، مشروط بر اینکه از طریق بام یا گرفتن لوله ها و ناودان ها به محل مورد بیمه باشد، محدود نموده است.
خسارتهایی همچون هزینه مربوط به ترمیم و تعمیر  عایق کاری و نفوذ آب از پنجره های شیشه ای و شیروانی و برخی دیگر از موارد جزو استثنائات قرار داده شده است.