در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (200 امتیاز)
با سلام
من حدود هشت سال توسط کارفرما بیمه تامین اجتماعی بودم.  الان از کار در اومدم ولی میخوام شخصا بیمه مو پرداخت  کنم.
حالا با این اوصاف بیمه تامین اجتماعی بصرفه تره یا بیمه عمر؟  شرایط و هزینه بیمه عمر ماهانه چقده؟
اگر بیمه عمر شوم سنوات سالهای قبلم که تامیو اجتماعی بود درجمع سنوات بازنشستگی مشکلی پیش نمیاد؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اگر سابقه شما در تامین اجتماعی به ۱۰ سال برسد،در آینده می توانید معادل با ۱۰ روز دریافت نمایید،که حق بیمه آن بصورت اختیاری ماهانه ۲۱۱،۱۶۶ تومان می باشد.

حق بیمه بیمه های زندگی،از ماهانه ۵۰ هزار تومان شروع میشود و تا ۱/۵ میلیون تومان می تواند باشد.

پوشش های بیمه عمر شما و تامین اجتماعی هیچ گونه ارتباطی با یکدیگر نداشته،در صورتیکه هر دو را با هم نیز داشته باشید امکانپذیر هست.

تفاوت این دو در سوابق و شرایط آنهاست.

سوابق بیمه تامین اجتماعی،قابلیت بازخریدی ندارد(نمیتوانید مثلا ۱۵ سال سابقه را تبدیل به پول نمایید).

در صورتیکه سابقع بیمه عمر،از سال پنجم به بعد بصورت۱۰۰٪ قابلیت بازخریدی دارد.

همچنین بیمه تانین اجتماعی،به شما دفترچه درمان می دهد،ولی بیمه عمر فقط هزینه های پزشکی در اثر حادثه و غرامت امراض خاص را تا سقف های مشخص و محدودی پرداخت می نمایند.

اگر در حال حاضر فقط نیاز به دفترچه درمان دارید میتوانید با ابطال دفترچه تامین اجتماعی،بیمه سلامت را به رایگان دریافت نموده،حق بیمه تامین اجتماعی را میان افراد خانواده تقسیم نموده،و برای همه افراد خانواده بیمه عمر خریداری نمایید.

در صورت نیاز به مشاوره رایگان،هر روزه میتوانید از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ با بنده تماس تلفنی داشته باشید.