در بیمه بیکاری توسط
سلام من 11 سال در دو شرکت راه سازی سابقه بیمه دارم و هم اکنون بیکار شدم ولی میگن بیمه بیکاری تعلق نمی گیره چرا بعد از 12 سال سابقه پرداخت  این رو میگن ضمنا بیمه ما از طریق پیمان طرحهای عمرانی رد میشه و مقدار سابقه بیمه در اخرین شرکت هم 6 ساله و درصد بیمه بیکاری را هم دریافت میکنه تامین اجتماعی
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
براساس تفاهم نامه بین وزارت کار و تامین اجتماعی کارهای با ماهیت موقت ( پیمانکاری )بیمه بیکاری شامل نمیگردد