در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام و خسته نباشید
طبق آیین نامه سال ۹۵ دیه شکستگی هر منقله ۱۵ شتر ک معادل ۲۸/۵ میلیون است
حال میخواستم بدونم دیه شکستگی دو منقله و بینی چند درصد میشود. پزشک قانونی کلا ۸٪ دیه کامل اعلام کرده. ایا ۸٪ درسته؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای محاسبه دقیق مبلغ دیه می توانید از طریق لینک زیر اقدام کرده و گزینه "دیه و دریافت خسارت از شرکت های بیمه" را انتخاب کنید و در خواست مشاوره تلفنی نمایید

محاسبه دقیق مبلغ دیه در  : https://www.bidbarg.com/set