در بیمه حوادث توسط
تفاوت حوادث گروهی با بیمه مسئولیت کارفرما در چیست
1 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

بیمه حوادث گروهی برای تامین هزینه های پزشکی (با توجه به قانون دیات)  تعدادی از افراد هست به علاوه غرامت فوت

اما بیمه مسئولیت کارفرما بیمه ای هست که کارفرما را در قبال اتفاقاتی که برای افراد تحت سرپرستی وی در محیط کار می افتد بیمه میکند و افراد در قبال هر حادثه ای که در محیط کار برایشان می افتد بیمه می شوند و کارفرما با استفاده از این بیمه متحمل پرداخت خسارت و هزینه نمی شود