در پشتیبانی بیدبرگ توسط (120 امتیاز)
سلام

آیا سایت بیدبرگ معتبر است ؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام

با تشکر بابت حضور شما در سایت بیدبرگ.

خدمات اصلی بیدبرگ برای شما به سه دسته تقسیم می شوند:

  1. پاسخگویی به سوالات بیمه ای و قانون کار ، مالیات و امور مالی ، امور حقوقی و کیفری https://www.bidbarg.com/online
  2. درخواست مشاوره خرید بیمه عمر https://www.bidbarg.com/shop
  3. دریافت مشاوره تخصصی تلفنی یا حضوری در زمینه بیمه مالیات و امور حقوقی https://www.bidbarg.com/set/

همانطور که در قوانین سایت بیدبرگ آمده:

6.3 پاسخ های ارائه شده توسط کاربران و بازدیدکنندگان بیدبرگ، براساس اطلاعات ارائه شده در سوالات مطرح شده می باشد و نظر شخصی آنها می باشد. بدیهی است نظر دیگر کارشناسان و مشاوران بیمه می تواند متفاوت باشد. نتیجه پرونده نیز می تواند با توجه به شرکت و سازمان بیمه گر، آیین نامه های جدید و داخلی و مسئول بررسی پرونده متفاوت باشد. هر یک از بازدیدکنندگان و کاربران مکلف هستند شخصا از صحت پاسخ های درج شده از مراجع ذی صلاح اطمینان حاصل کنند. بازدیدکنندگان و کاربران می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف با بیدبرگ تماس بگیرند و بیدبرگ پس از بررسی و صحت گزارش، اقدامات نظارتی و حقوقی لازم را انجام خواهد داد.

برای ارائه خدمت درخواست مشاوره خرید بیمه نیز، همانطور که در قوانین سایت آمده است:

7.2 کاربران برای خرید بیمه از مشاوران بیمه معرفی شده ملزم به رعایت قوانین کشوری و آیین نامه های بیمه مرکزی می باشند.  هرگونه نقل و انتقال پول می بایست به صورت حضوری در دفتر مشاور بیمه معرفی شده توسط بیدبرگ با رعایت موارد امنیتی و قانونی انجام شود.

در صورتی که نیاز به تماس با بیدبرگ داشتید لطفا از طریق بخش تماس با ما اعلام نمایید.