در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
چه موقع  محاسبه حقوق مستمری و بازنشستگی فرد ذینفع براساس میانگین 5 سال آخر خدمت وی محاسبه می گردد؟
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

بر اساس قانون فعلی مبنای پرداخت حقوق مستمری و بازنشستگی بر اساس میانگین پرداخت 2 سال حقوق آخر کارگر می باشد و در صورتیکه در دو سال آخر کارکرد کارگر ، حقوق وی بصورت نا متعارف افزایش یابد مبنا 5 سال آخر کارکرد و حقوق وی می باشد.