در پشتیبانی بیدبرگ توسط (109,610 امتیاز)
کد شامد کانال تلگرام بیدبرگ در سایت ساماندهی کانال های تلگرام وزارت ارشاد چیست ؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

شامد یا همان شناسنامه‌دار کردن الکترونیکی محتوای دیجیتال طرحی است که در ابتدا به عنوان راهی برای ساماندهی پیامک‌های انبوه در مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح شد و پس از آن به راهی برای ساماندهی کل محتواهای دیجیتال از نرم افزار گرفته تا محتوا و حالا هم کانال‌های تلگرامی تبدیل شده است.

بنا برآنچه متولیان امر می‌گویند برای ثبت مشخصات هر محتوای دیجیتال و گرفتن شامد تنها ۳ دقیقه زمان نیاز است، با این حال در مرحله پس از ثبت نیز هرچند هنوز جزییات این مصوبه منتشر نشده و اطلاع دقیقی از مراحل بعد و چگونگی نحوه و شدت برخوردها در دست نیست، اما به نظر می‌رسد اداره امور و چگونگی نظارت بر محتوا در گام نخست به مردم به عنوان مخاطبان محتوا و پس از آن به طور احتمالی به پلیس فتای ناجا به عنوان متولی تامین امنیت در فضای مجازی سپرده خواهد شد.

✅ کانال تلگرام بیدبرگ در ستاد ساماندهای کانال های تلگرامی وزارت ارشاد ثبت شد.

کد شامد: 1-2-348-61-4-1

برای عضویت در کانال بیدبرگ بر روی لینک زیر کلیک کنید

https://telegram.me/bidbarg