در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
باسلام مدیر فروش یک فروشگاه میباشم و28سال سابقه بیمه دارم که با لیست حداقل کارگری پرداخت نمودم وحال میخواستم 2سال باقی مانده رابا حداکثر حق بیمه پرداخت نمایم ایا می توانم یا خیر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

مبنای پرداخت حقوق بازنشگی میانگین دو سال آخر پرداخت حق بیمه می باشد ولی در صورتیکه بیمه پرداختی دو سال آخر بصورت نامتعارف باشد مبنای پرداخت میانگین 5 سال آخر می باشد.