در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (7,050 امتیاز)
سلام

از همکاران محترم یه سوال داشتم. به نظرتون چند روز قبل از اتمام بیمه بدنه و ثالث بهتر از به مشتری اس ام اس یادآوری جهت تمدید بیمه نامه بفرستیم بهتره؟ نظری دارید ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست و همکار عزیزم سلام،وقت بخیر.

این موارد رو در طی یک سال حتما در سررسیدی جداگانه یادداشت نموده،در سال آینده ۱۰ روز جلوتر با بیمه گزار تماس گرفته و تاریخ تمدید بیمه نامه را متذکر شوید.

البته ممکن است که وی اتومبیل خود را فروخته باشد که میتوانید شماره فرد خریدار را از وی دریافت نموده،ضمن معرفی خود،تمدید بیمه نامه را یادآور شوید.