در بازنشستگی و مستمری توسط
سوال اول =
اگر دختری  مجرد و غیر شاغل که    پدرش  بازنشسته  تامین  اجتماعی  و  مادرش   بازنشسته آموزش پرورش( خدمات درمانی) میباشد ....مادرش فوت کند آیا میتواند  با وجود این که  تحت  تکفل  پدر  است و پدر  در قید حیات است   و   بیمه  درمانی  تامین اجتماعی  دارد   از  مستمری  مادر فوت شده  خود  بهره مند گردد

سوال دوم =
اگر خانمی بازنشسته آموزش پرورش باشد و  شوهرش هم  بازنشسته  تامین  اجتماعی باشد و  شوهرش  فوت کند
آیا  صندوق  بازنشستگی  این دو  متفاوت  است؟
  و  آیا  خانوم میتواند  حقوق  بازنشستگی  خود  را  داشته  باشد و مستمری  شوهر  فوت شده  اش را هم  دریافت کند ؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

سوال شما کلا پیج در پیچ هستش الان معلوم نشد کی فوت کرده و کی زنده هست و کی تحت تکفل

برای سوال دوم شما ، اگر صندوق بیمه ای هر دو تامین اجتماعی باشد، زن می تواند حقوق بازمانده از همسر و حقوق بازنشستگی خود را دریافت نماید