در سایر توسط
در تصادف پس از طی روال جاری بیمه در هنگام روال پرداخت به بنده اعلام نمودند یک درصد از دیه پرداختی را باید ابتدا به بیمه پرداخت کنم؟ علت چیست. ؟

ماشینم بیمه ملت دارد. در تصادف بنده آسیب 15 در صدی برایم تعیین شد. برای پسرم هم دیه کامل قرار شد بپردازند. اعلام کردند یک درصد از دیه کامل را ابتدا واریز کنم تا دیه را بمن پرداخت کنند؟ در ضمن دیه من پرداخت شد ولی دیه پسرم را گفتند به حساب دادگاه میریزند. علتاین چیه؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

برای اینکه بتوان به شما جواب دقیق  داد باید اطلاعات بیشتری رو از روال پروندتون بگید

ولی احتمالا به علت اینکه تصادف شما ناشی از تخلفات حادثه ساز بوده که طبق قانون قدیم باید ۱ درصد خسارات وارده رو مقصر حادثه بعداز واریز دیه  توسط بیمه گر به حساب زیاند دیدگان ، به بیمه گر پرداخت نماید