در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام
من از اول آذر 95 در یک شرکتی مشغول به کار شدم.
تو همین تاریخ هم در شعبه بیمه تامین اجتماعی ثبت نام کردم تا کارفرما بیمه منو واریز کنه.(قبلا بیمه نشده بودم و اولین بار بود که قرار شده بیمه واریز بشه برام)
ولی بنا به دلایلی نتونستم ادامه بدم و 30 آذر 95 استعفا دادم، ولی ظاهرا بنا به قانون باید یک ماه هم بعد از استعفا برای شرکت کارکنم.

حالا چند تا سوال:
1:شرکت حقوق آذر ماه منو نداده و حقوق دی ماه رو هم میگه نمیدم تا 6 ماه بعد بیام برای تصویه حساب!
این کار قانونی هست!؟

2:امروز که 7 دی ماه هست، تو سایت بیمه، هیچ موردی از سوابق بیمه دیده نمیشه(ظاهرا بیمه آذر واریز نشده)!
این عادی هست!؟

3:اگه بیمه آذر و دی ماه توسط این شرکت واریز بشه، آیا مشکلی برای اشتغال من در بهمن ماه ایجاد میشه یا نه!؟
*گفتند که اگه برام "ترک شغل" بزنن، تا مدتی نمیتونم جایی با بیمه کار کنم!
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

1- شما دارای قرارداد کار بوده اید و آیا مدتی به عنوان دوره آزمایشی برای شما در نظر گرفته شده بود؟

2- در صورتیکه شما در دوره آزمایشی بوده اید میتوانید به استناد ماده 11 قانون کار بدون اطلاع قبلی ، نسبت به همکاری خود خاتمه دهید و کارفرما مکلف به پرداخت کلیه حقوق و مزایای شما تا زمان اتمام کار شما می باشد.

3- مطابق با ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به بیمه نمودن شما می باشد.

4- در صورتیکه حقوق و مزایای شما پرداخت نشده باشد شما میتوانید با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست و الزام کارفرما به پرداخت حقوق و مزایای شما اقدام نمائید.

5- بعد از اعلام ترک کار ، شما میتوانید بلافاصله در کارگاه دیگری بیمه شوید و مشکلی برای بیمه شما وجود نخواهد داشت.