در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
اگر شخصی پدرش بر اثر سل فوت نموده و زیر 65سال هم بوده ولی هنگام پر کردن فرم بیمه عمر در قسمت اطلاعات اعضای خانواده بنویسد که اعضا هیچ مشکلی ندارند آیا مشکلی در آینده بیمه نامه پیش خواهد امد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام وقت بخیر.

اگر شما پرسش نامه شرکت بیمه را پر نمایید و این مشکل را نیز در آن توضیح داده باشید،در صورتی که شرکت بیمه مدارکی و سند خاصی از بیماری پدر بخواهد باید ارایه نمایید.

در صورتی که پزشک معتمد شرکت بیمه درباره سل از شما آزمایشی بخواهد باید آن را با معرفی نامه شرکت بیمه به مراکز طرف قرارداد شرکت بیمه برده و آزمایش مربوطه را بصورت رایگان انجام داده نتیجه را به شرکت بیمه اعلام نمایید.