در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
پدرم بیمه تامین اجتماعی است زمانی که فوت کرد ما اطلاع از بیمه عمر نداشتیم مراجعه کردم گفتن تاریخ آن گذشته باید چکار کنم
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

در قانون بیمه ایران اگر از زمان خسارت تا 2 ماه پس از وقوع به بیمه اطلاع داده نشود، دریافت خسارت غیر قابل پیگیریست.

همچنین در صورت اطلاع تا دو سال نسبت به تکمیل مدارک مورد نیاز اقدام نگردد. پیگیری دریافت خسارت از بیمه شده صلب می شود.