در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام

من ایران زندگی نمیکردم به اصرار همسرم به ایران برای کار آمدیم من به علت بزرگ کردن فرزندانم خیلی دیر سر کار رفتم به زودی 58 ساله میشوم اما 8 سال سابقه کار و پرداخت بیمه دارم حقوقم خوب است 2 مدرک تحصیلی از دانشگاه ایران و اروپا دارم اول فکر میکردم اگر 10 سال کار کنم 1/3 میانگین دو سال حقوق خودم را میگیرم اما الان شنیده ام که 1/3 پایینترین حقوق تامین اجتماعیی همان سال که نمیتوانم باور کنم که کارگر و مهندس همه در یک سبد ریخته میشوند!!!!

در ضمن من 10 سال قبل شروع این کار 2 ماه برایم بیمه رد شده چگونه میتوانم این فاصله را پرداخت کنم و بخرم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت ظرداخت حق بیمه در حال حاضر حقوق به نسبت میانگین دو سال و براساس مدت سابقه محاسبه و تعیین میگردد لذا شرایط اول رسیدن به سن 60 و شرط دوم داشتن حداقل ده سال سابقه میباشد و در زمان محاسبه اگر حقوق بالاتر از حداقل باشد همان 10 سی ام محاسبه و تعیین میگردد