در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام.خسته نباشین.پدر من 59سال سن دارن اذر ماه سال96 به سن بازنشستگی یعنی 60سالگی میرسن.درسال جاری بیمه براشون ریخته نشده میخواستم بدونم این وقفه ی یکساله تا زمانی که 60ساله بشن مشکلی برای بازنشتگیشون ایجاد نمیکنه؟درضمن حداقل 20سال سابقه بیمه دارن.

ممنون میشم اگه واضح جواب بدین
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تاثیری درمحاسبه بازنشستگی بدلیل داشتن 20 سال سابقه نمیگذارد و با حداقل مزد بازنشسته خواهند شد بشرط داشتن 20 سال سابقه کامل