در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
در چه نوع حوادثي و تحت چه شرایطی، به غیر از افسران كاردان و کارشناس فنی تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی، سایر عوامل انتظامی ناجا نیز، در صحنه تصادف حضور پیدا می‌كنند؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
زمانی که شدت خسارت زیاد باشد و حادثه دارای مجروح یا متوفی باشد، عوامل پلیس 110 و یگان انتظامی حوزه استحفاظی مربوط، به عنوان ضابطين دادگستري در صحنه حضور می‌یابند و نسبت به تهیه گزارش و صورت‌جلسه، اقدام می‌نمایند.

همچنين زمانی که کروکی بصورت غیرسازشی ترسیم می‌گردد، حادثه مجروح یا فوتی داشته باشد، کلیه خودروها، جهت رسیدگی به پرونده و أخذ دستور مقام قضایی، به پارکینگ منتقل می‌گردند.

سپس، پرونده جهت اقدامات اولیه، به پاسگاه انتظامی یا کلانتری منطقه، ارجاع داده می‌شود.