در دیه و بیمه خودرو توسط
من در اتوبان تهران ساوه تصادف کردم و تصادف بین ۴ دستگاه خودرو صورت گرفته که خودروی بنده با خودروی پراید نسبت به همدیگر مقصر شناخته شده ایم و باید به صورت ۵۰به ۵۰ خسارتهای دو خودروی دیگر را بدهیم و خودروی بنده بیمه بدنه دارد و خسارت وارده تقریبا بیست وپنج ملیون تومان میباشد الان شرکت بیمه ایران کل خسارت من را میدهد ؟
2 پاسخ
توسط
می توانید با محکوم کردن مقصر در دادگاه و واگذاری حق و حقوق خود در دادگاه به بیمه ایران تمام خسارت را از بیمه نامه بدنه خود دریافت کنید شایان ذکر است نیمی از خسارت شما از مقصر دریافت می گردد.
توسط (33,820 امتیاز)
وقتی 50 50 مقصر شناخته می شوید
شما باید 50% خسارت خودروی زیاندیده را جبران نمایید و خودروی مقابل هم 50% خسارت وارده به خودروی شما

در مورد خودروی شما:

50% از کل خسارت برآورد شده که توسط خودروی مقابل یا بیمه گر بیمه شخص ثالث آن خودرو پرداخت می گردد.

برای مابقی خسارت وارده، می توانید از محل بیمه نامه بدنه خود، در چارچوب شرایط عمومی و خصوصی مندرج در این بیمه نامه، مطالبه خسارت کنید.

بدیهی است که در ارزیابی خسارت خودرو، میزان استهلاک ها محاسبه شده و فرانشیزها کسر می شود و در نهایت مبلغی به شما پرداخت می شود که ممکن است با آنچه در ذهن شما از میزان خسارت تصور می شود، اختلاف داشته باشد.

بدیهی است برای افت مدل خودرو ناشی از تصادف، که تحت پوشش بیمه نامه شخص ثالث و بدنه نیست، باید از شورای حل اختلاف اعاده دادرسی نمایید. و این مورد جزء تعهدات بیمه گر نیست مگر اینکه در شرایط خصوصی توافقی در این خصوص صورت گرفته باشد.