در دیه و بیمه خودرو توسط
من امروز صبح متوجه شدم که خودروی من که ۲۰۶ است مورد سرقت قرار گرفته به طوری که درب سمت شاگرد و با اهرم کج کردن وضبط ماشین و کامپیوتر ماشین و دزدیدن.با توجه به اینکه من بیمه بدنه دارم و کلانتری نیز ثبت گزارش و یک نسخه به من داده برای ارائه به بیمه چه باید کنم.ماشین الان نه روشن میشه نه میشه تکونش داد.
1 پاسخ
توسط
در صورت داشتن پوشش سرقت کلی قطعات در بیمه نامه بدنه به یکی از شعب خسارتی مراجعه و تشکیل پرونده داده و از شعبه در خصوص روشن نشدن خودرو توضیح بخواهید.