در بیمه بیکاری توسط
با عرض سلام
من با داشتن ۵ سال سابقه کار بعد از اتمام مرخصی زایمان کارفرما اخراجم کرد و در اداره کار هم با مدارک رای به غیر ارادی بودن بیکاریم دادند از طرفی برای مرخصی ۹ ماهه از تامین اجتماعی به دیوان عدالت شکایت کردم و رای بدوی به نفعم صادر شد ولی تامین اجتماعی درخواست تجدید نظر داده که میگویند جوابش و گرفتن اجرای حکم طول میکشد

 الان مثلا اگر ۳،۴ ماه دیگه سوابقم برای مدارک بیمه بیکاری ببرم (چون ۳ ماه آخر مرخصی زایمانم در سوابفم فعلا نیست.) مشکلی در گرفتن بیمه بیکاری برایم پیش میاد ؟یعنی دیر بردن مدرک سوابق باعث مشکل گرفتن بیمه بیکاری برایم میشود؟
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام شما میتوانید درخواست بیمه بیکاری کرده وتحت پوشش بیمه بیکاری قرار خواهید گرفت  لابت سه ماه  مرخصی زایمان  با توجه به رای دیوان عدالت اداری امکان اینکه دیوان رای خودرا بشکند وجود ندارد شما از روزی که تقاضای بیمه بیکاری را دادید مبنای پرداخت بیمه بیکاری از تاریخ درخواست وثبت درخواست میباشد..ایمانی